بسیج دانشجویی
((حوزه علمیه و دانشگاه باید چارچوبهای اصیل اسلام ناب محمدی را در اختیار تمامی اعضای بسیج قرار دهند. باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند و این شدنی است، چراکه بسیج تنها منحصر به ایران اسلامی نیست. باید هستههای مقاومت را در تمامی جهان به وجود آورد و در مقابل شرق و غرب ایستاد.))
این جملات بخشی از پیام امامخمینی (ره) برای تشکیل بسیج دانشجویی است و شاید کمتر کسی فکر میکرد که رهبر کبیر انقلاب اسلامی در روزهای پایانی عمر پرعزتشان یک تشکل دانشجویی را در دانشگاهها تاسیس کنند که تا امروز ایمنکننده فراز و نشیب حوادث گوناگون در فضای آکادمیک همچون دانشگاه باشد چراکه در سال 59 به دلیل منازعات جریان های سیاسی در دانشگاه، این مجموعه با هدف انقلاب فرهنگی تعطیل شد اما پس از بازگشایی مجدد بنیان گذار انقلاب با هدف مبارزه با روح اومانیستی حاکم بر فضای دانشگاه ها و احیای تفکر نوین اسلامی در دوم آذرماه سال 67، درست پس از گذشت مدت کوتاهی از پایان جنگ تحمیلی در پیامی فرمان تشکیل بسیج دانشجو و طلبه را صادر کردند؛ فرمانی که اگر به تکتک جملههای بهکار رفته در پیام امام (ره) توجه کنیم، اهداف اصلی این تصمیم بزرگ حضرت امام (ره) را در عقبه اندیشه شکلگیری انقلاب اسلامی توسط ایشان باید دید.
از جمله این رسالت های بسیج دانشجویی و دانشجوی بسیجی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. دانشجو باید فرزند زمان خویش باشد و بداند که در اطراف او چه می گذرد و او در قبال این مسایل چه مسئولیت و وظیفه ای دارد.
2. دانشجو باید بیدار باشد و این بیداری تنها به معنای بیزاری از آمریکا نیست.
3. دانشجویان باید وارد عرصه سیاست شوند و فکر سیاسی داشته باشند.
4. تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی که در بحث تمدن سازی نوین اسلامی ایفای نقش نمایند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه: مصطفی حیدری