سه شنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۲

۱۴۰۲/۰۷/۲۹

قرار گرفتن نام 10 عضو هیات علمی فرهیخته دانشگاه صنعتی کرمانشاه در بین دانشمندان پراستناد دو درصد برتر جهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نقل از معاونت پژوهش و فناوری: بر اساس اعلام موسسه علمی و انتشاراتی Elsevier و پیرو پژوهشی که به وسیله محققان دانشگاه استنفورد روی داده های پایگاه اسکوپوس انجام شده است، فهرست دانشمندان پراستناد در تمامی رشته ها به عنوان دانشمندان دو درصد برتر حوزه های علمی در دو بازه زمانی کوتاه مدت (سال 2022) و بلند مدت طول دوره خدمت علمی (از سال 1960 تا 2022) شناسایی و معرفی شدند.

در این گزارش که 4 اکتبر 2023 به چاپ رسیده است 3 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، در بازه زمانی بلند مدت خدمت علمی خود در این فهرست قرار گرفتند.

همچنین 10 استاد دانشگاه صنعتی کرمانشاه شامل سه عضو هیأت علمی معرفی شده در فوق و هفت عضو هیأت علمی معرفی شده در جدول ذیل در فهرست دانشمندان دو درصد برتر دنیا در بازه ی زمانی کوتاه مدت (سال 2022) قرار گرفته اند.

این پژوهش با استفاده از داده های استنادی پایگاه اسکوپوس، دانشمندان را در 22 رشته علمی و 174 زیرشاخه علمی طبقه بندی کرده است. در این فهرست، پارامترهای متعدد علم سنجی روی مقالات منتشره در این پایگاه از سال 1960 تا 2022 میلادی بررسی و ارزیابی شده است که از جمله آن می توان به تعداد مقالات، تعداد ارجاعات، تعداد مقالات تک نویسنده و غیره اشاره کرد. از کشور ایران، 871 محقق در فهرست دانشمندان برتر بازه زمانی بلندمدت طول دوره خدمت علمی و 2141 محقق در فهرست دانشمندان برتر بازه زمانی کوتاه مدت یکساله قرار گرفته اند.