دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳

۱۴۰۲/۰۱/۲۹

پذیرش دانشجو در دوره دکتری تخصصی رشته مهندسی برق - قدرت سال تحصیلی ۱۴۰2-۱۴۰3 در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان یک دانشگاه صنعتی برتر کشور توانست به همت مسئولین اجرایی و آموزشی خود برای اولین سال تحصیلی اقدام به پذیرش دانشجوی دکتری در رشته تحصیلی مهندسی برق - قدرت نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر مهدی احمدی، رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه در گفتگوی خبری خود با خبرگزاری روابط عمومی دانشگاه، با اعلام این خبر خاطر نشان ساخت: امسال بعد از گذشت چند سال از فعالیت آموزشی دانشگاه، توانستیم برای اولین سال تحصیلی به همت مسئولین اجرایی و آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه ۵ دانشجو در مقطع دکتری و در رشته آموزشی مهندسی برق - قدرت را جذب کنیم.

این مقام آموزشی دانشگاه در ادامه با بیان اینکه در آینده نزدیک ثبت نام این دانشجویان برای سال تحصیلی 1402-1403 انجام خواهد شد، اظهار امیدواری کرد که به زودی بتوانیم شاهد پذیرش دانشجویان بیشتری در مقطع دکتری در دیگر رشته های مهندسی دانشگاه باشیم.

رئیس دانشکده مهندسی برق در پایان خطاب به عموم مخاطبین گفت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه اصل رعایت عدالت در فرایند انتخاب داوطلبان دوره دکتری تخصصی در دستور کار خود قرار می دهد و در ارزیابی مرحله دوم «سوابق آموزشی - پژوهشی» داوطلبان به نحوی که در آیین نامه سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است، توسط کمیته‎ های منتخب در گروه‎ های آموزشی دانشگاه بررسی می‎ گردد.