مراسم اهدای خون در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز یکشنبه 25 آذرماه 1397، به همت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مراسم اهدای خون با همکاری سازمان انتقال خون استان در این دانشگاه برگزار شد.
بنابراین گزارش؛ به نقل از مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، واحد های خون اهدایی در جهت کمک به بیماران سرطانی و هموفیلی که محتاج این فرآورده های خونی هستند به سازمان انتقال خون منتقل شد که پس از اقدامات اولیه در اختیار این بیماران قرار گیرد.
همچنین افرادی که برای اولین بار برای این کار خداپسندانه اقدام کردند نیز در جهت بالا بردن ایمنی خون، تحت آزمایش قرار گرفتند تا بتوانند در آینده خون خود را اهدا کنند.
گفتنی است؛ این مراسم که از ساعت 9 صبح آغاز شد، با استقبال بی نظیر دانشجویان و کارکنان دانشگاه روبرو گردید که نشان از همدلی و نوع دوستی آنان است.