جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲

اخبار دانشگاه

مشاهده همه
۱۴۰۱/۰۲/۰۶

معاون آموزشی و پژوهشی از راه اندازی دو رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی کرمانشاه خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر محمود حشمتی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در گفتگوی خبری خود با روابط عمومی دانشگاه از ایجاد رشته های جدید در دانشگاه صنعتی کرمانشاه خبر داد و گفت: با توجه به پیگیری های متعدد بعمل آمده، شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد رشته های تحصیلی جدید در این دانشگاه موافقت بعمل آورده است.


ایشان در ادامه تصریح کرد: رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز در مقطع کارشناسی ارشد  و رشته مهندسی فتونیک در مقطع کارشناسی ارشد به رشته های تحصیلی این دانشگاه اضافه گردید و از سال تحصیلی 1401 در این رشته ها دانشجویان تحصیلات تکمیلی پذیرش خواهند شد. 


دکتر محمود حشمتی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از افزایش رشته های تحصیلی، بحث کیفی سازی آموزش عالی را مهمترین رسالت دانشگاه عنوان کرد و یادآورشد: با توجه به ماموریت و برنامه راهبردی دانشگاه، گشایش رشته های تحصیلی منطبق بر نیازهای استانی و منطقه ای در دستور کار قرار دارد.

سوالی دارید؟