دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۸/۰۳

برگزاری نشست رئیس پژوهشگاه نیرو با مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به منظور راه اندازی واحدهای فناور پژوهشگاه نیرو در غرب کشور، نشست همکاری با حضور رئیس پژوهشگاه نیرو و جمعی از مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در این جلسه که با حضور دکتر ضابط، رئیس پژوهشگاه نیرو و مهندس رضوی، معاون آموزشی این مجتمع و جمعی از مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه به میزبانی این دانشگاه برگزار گردید، مذاکرات اولیه در خصوص همکاری در راستای راه اندازی واحدهای فناور پژوهشگاه نیرو در غرب کشور انجام شد.

بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست، طرفین ضمن ارائه معرفی کوتاهی از تاریخچه، شاخص ها و توانمندی‌ها هر دو سازمان، به بررسی زمینه های همکاری دوسویه در راستای راه اندازی واحدهای فناور پژوهشگاه نیرو در غرب کشور پرداختند.

گفتنی است، هدف از راه اندازی این واحدهای فناور می تواند، فراهم کردن زمینه های اشتغال برای دانش آموختگانی باشد که علاقه مند به فعالیت های فناورانه می باشند.

با توجه به ظرفیت، توانمندی و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری هر دو سازمان، امید می رود، اقدامات لازم اولیه برای راه اندازی این مرکز هرچه زود تر صورت گیرد.

بر مبنای این گزارش در حاشیه این نشست، دکتر ضابط رئیس پژوهشگاه نیرو به همراه مسئولین دانشگاه از فضا و امکانات علمی، آموزشی، پژوهشی و فناورانه دانشگاه صنعتی کرمانشاه بازدید به عمل آورد.