دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۷/۲۶

بازدید اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی کرمانشاه از شرکت مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه

🔊اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی کرمانشاه از شرکت مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز یکشنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۰ به همت دفتر ارتباط با صنعت و کار آفرینی دانشگاه، بازدیدی با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی کرمانشاه از مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه به منظور آشنایی با تولیدات این مجتمع صنعتی و بررسی و شناسایی فرصت ها و ظرفیت های همکاری برگزار گردید.

بنابراین گزارش در این بازدید یک روزه، در ابتدا گزارش کاملی از وضعیت فعلی این مجتمع، پتانسیل های رشد و توسعه، امکانات و توان علمی و صنعتی آن توسط کارشناس شرکت مجتمع شیمیایی بیستون ارائه گردید و در ادامه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه به منظور شناسایی و بررسی نیازهای موجود از کلیه مراحل فرآیند تولید و امکانات و تجهیزات کارخانه بازدید کردند.

گفتنی است در حاشیه این بازدید، نشستی به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص بررسی و شناسایی زمینه های همکاری های آموزشی و پژوهشی مشترک برگزار گردید و در پایان نیز تفاهم نامه ای بین شرکت مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه و دانشگاه صنعتی کرمانشاه منعقد گردید.

📷گزارش تصویری بازدید از شرکت مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه