دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۷/۱۷

برگزاری مراسم معارفه نو دانشجویان سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه صنعتی کرمانشاه

مراسم معارفه نو دانشجویان سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه با هدف آشنایی با نحوه آموزش مجازی و همچنین فرآیند کاری و مجموعه قوانین و آئین نامه های مختلف دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز شنبه 17 مهرماه به همت معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه، مراسم معارفه نو دانشجویان سال تحصیلی 1401-1400، با هدف آشنایی با نحوه آموزش مجازی و همچنین فرآیند کاری و مجموعه قوانین و آئین نامه های مختلف دانشگاه، به صورت مجازی در بستر آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، در ابتدای این مراسم که با حضور اعضای هیأت رئیسه، معاونین و مدیران دانشگاه برگزار گردید، دکتر اختری رئیس دانشگاه، ضمن خیر مقدم به نودانشجویان، ورود هر دانشجو به دانشگاه را آغاز یک فصل جدید از اندیشه و تفکر نو در زندگی وی عنوان کرد و با مهم برشمردن آن، از دانشجویان خواست که این برهه از زندگی خود را جدی گرفته و با برنامه و تلاش در این مسیر گام بردارند.

ایشان در ادامه محیط دانشگاه را یک محیط کاملا اخلاق مدار، آکادمیک و علمی عنوان کرد و از دانشجویان خواست که فراخور آن عمل کنند تا در آینده فردی موثر برای جامعه و نسل بعد از خود باشند.

رئیس دانشگاه در ادامه بار دیگر ورود نو دانشجویان را به دانشگاه صنعتی کرمانشاه خیر مقدم گفت و در پایان به این عزیزان توصیه کرد که در کنار تحصیل و دانش آموختگی خود، مهارت های لازم را نیز در راستای کارآفرینی کسب نمایند که از این طریقه بتوانند با اشتغال زایی به چرخه کارآفرینی جامعه کمک نمایند.

در ادامه مراسم، دکتر حشمتی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز ورود نو دانشجویان را به دانشگاه تبریک گفت و اظهار امیدواری نمود ورودی های امسال نیز در تحصیل علم و اخلاق موفق و موید باشند.

ایشان در ادامه به نو دانشجویان توصیه کرد که در کنار کسب مبانی علمی و فنی، مهارت افزایی را نیز سرلوحه کار خود قرار بدهند که در آینده به عنوان مهندسین کارآمد و صاحب تخصص برای جامعه خود مثمر ثمر باشند.

این مقام مسئول در دانشگاه در ادامه از نو دانشجویان نیز خواست که پایگاه های رسمی اطلاع رسانی دانشگاه را چک نمایند که به موقع از اخبار و اطلاعات آموزشی دانشگاه مطلع شوند.

ایشان همچنین اضافه کرد: دانشجویانی که مدارک آن ها ناقص می باشد در اسرع وقت تا بازه زمانی که آموزش دانشگاه برای آن ها معین نموده، نسبت به رفع نواقص ثبت نام خود اقدام نمایند.

دکتر حشمتی در خاتمه سخنان خود، ضمن ابزار موفقیت برای نو دانشجویان، در خطاب به این عزیزان تاکید کرد با برنامه ریزی مدون و همچنین تلاش مضاعف، تحصیل خود را به پایان برسانند.

در ادامه دکتر فتحی مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با خوشامدگویی به نودانشجویان، به عنوان اولین نکته به سامانه گلستان دانشگاه اشاره نمود و از دانشجویان خواست با ورود به این سامانه در خصوص کلیه اطلاعات آموزشی خود با خبر شوند. ایشان همچنین از نودانشجویان خواست که تحت هیچ شرایطی، یوزرنیم و پسورد خود را تحت اختیار کسی قرار ندهند.

ایشان در خصوص پل های ارتباطی میان کارشناسان آموزش و دانشجویان نیز گفت: آموزش دانشگاه در این راستا اقداماتی خوبی متناسب با شرایط مجازی بودن دانشگاه و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه انجام داده که از مهمترین آن ها می توان به راه اندازه سامانه گفتگوی همگاه (آنلاین) و ناهمگاه (آفلاین) در سایت رسمی دانشگاه، ایجاد چند خط مستقیم برای برقراری ارتباط تلفنی و همچنین ارتباط با ایمیل کارشناسان آموزش دانشگاه اشاره نمود.

مدیر آموزشی دانشگاه در ادامه به نو دانشجویان توصیه کرد که ارتباط خود را با پایگاه های رسمی اطلاع رسانی دانشگاه قطع نکنند و مراتبا آن ها را چک نمایند که از این طریق از اطلاعیه های جدید و همچنین دستور العمل های جدید آموزشی دانشگاه با خبر شود.

وی در ادامه در خصوص مباحثی از جمله ؛ معرفی آموزش کل و آموزش دانشکده ها و فرآیند کاری آن ها، گروه های آموزشی، نحوه برگزاری کلاس های مجازی Lms و نحوه حضور دانشجویان در این کلاس ها، نحوه حضور در سامانه گلستان، نحوه آگاهی از اطلاعات آموزشی در این سامانه، تقویم آموزشی، نحوه اخذ و حذف دروس، استعداد های درخشان و سایر موارد توضیحاتی بیان نمود.

دکتر فتحی در پایان از نودانشجویان خواست که مسائل درسی خود را با برنامه های تبیین شده، جدی تر بگیرند و با پشتکار و تلاش این مسیر آموزشی را به پایان برسانند.

در ادامه دکتر رشیدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با ارائه گزارشی در خصوص فرآیند و برنامه های حوزه دانشجویی و فرهنگی از جمله؛ معرفی وام های دانشجویی و نحوه ثبت نامه در سامانه امور دانشجویی، معرفی و نحوه حضور در کانون ها، انجمن ها، نشریات و تشکلات دانشجویی، فرآیند و دستورالعمل های کمیته انضباطی، کاردانشجویی، معرفی مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، شوراهای صنفی و غیر نکاتی بیان نمود.

دکتر رشیدی در پایان از نو دانشجویان خواست از طریق سامانه فرهنگی و سامانه سماد با کارشناسان حوزه دانشجویی و فرهنگی در ارتباط باشند و از آیین نامه ها و مقرارت نیز مطلع گردند.

در پایان مراسم، مهندس الوندمنش مدیر حراست دانشگاه نیز با معرفی وظایف و اختیارات این حوزه، هدف حراست را پاسداری از دانشجو و حفظ صیانت این عزیزان عنوان نمود و بیان کرد: حراست وظیفه دارد، دانشجویان را در برابر آسیب های تهدید ساز مصون نگه دارد و در این راستا از هیچ گونه اقدامی مضایقه نکند.

ایشان در پایان به تشریح نکات و مسائلی از جمله؛ کارت دانشجویی، مجوز تردد خودرو دانشجو، ایجاد یک پل ارتباطی امن میان حراست و دانشجو، راهکارهای مقابله با آسیب های اجتماعی، امنیت در فضای مجازی، منشور اخلاقی و پوششی دانشجو و سایر موارد پرداخت.