سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۴/۲۹

مرکز سرگرمی‌های فناورانه و بازی‌های خلاقانه شناختی با عنوان "بیا بازی کانون" با حمایت دانشگاه صنعتی کرمانشاه در شهر کرمانشاه افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مرکز سرگرمی‌های فن‌آورانه و بازی‌های خلاقانه شناختی با عنوان «بیا بازی کانون» روز ۲۷ تیر ۱۴۰۰ با حمایت دانشگاه صنعتی کرمانشاه در محل مجتمع فرهنگی‌ هنری آفرینش کانون پرورش فکری کرمانشاه شروع به‌کار کرد.

بنایراین گزارش؛ در این مراسم، دکتر اختری، رئیس دانشگاه، با بیان اینکه استان کرمانشاه در زمینه بازی کمبودهای زیادی دارد، گفت: اگر در استان، مراکز بازی های خلاقانه و سازنده وجود نداشته باشد، ناچارا کودکان و نوجوانان به سوی بازی های رایانه ای با اثرات منفی سوق داده می شوند.

ایشان در ادامه اظهار کرد: تیم دانشگاه صنعتی کرمانشاه متشکل از دانشجویان پویا و مخترعی می باشد که با استفاده از  فناوری روز سعی کرده اند، نقش موثر و بسزایی را در جهت رشد و افزایش فناوری استان و همچنین توانمندی کودکان و نوجوانان به کمک آموزش های خلاقانه شناختی بردارند.

دکتر اختری همچنین اظهار امیدواری کرد که با مشارکت کانون پرورش فکری و دانشگاه صنعتی کرمانشاه بتوانیم در آینده بستر مناسب تری را برای پرورش سالم و سازنده کودکان و نوجوانان فراهم نماییم.

ریاست دانشگاه در پایان از دکتر روشنی و تیم ایشان تقدیر نمود.

دکتر غلامحسین روشنی، عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه، همچنین در این مراسم گفت: مرکز «بیا بازی کانون» در پی انعقاد قرارداد مشارکتی با کانون پرورش فکری استان برای راه‌اندازی مرکز سرگرمی‌های فن‌آورانه و بازی‌های خلاقانه شناختی در کرمانشاه راه اندازی شده است.

ایشان همچنین اضافه کرد: تاکنون حدود ۱۰ دستگاه از بازی‌های خلاقانه شناختی را طراحی و ساخته‌ایم که حدود پنج تا شش مورد از آنها ثبت اختراع داخلی گرفته‌اند.

دکتر روشنی با تاکید بر شناختی بودن بازی‌های طراحی شده، عنوان کرد: این نوع از بازی‌ها علاوه بر اینکه جنبه سرگرمی دارند، زمینه رشد تفکر، خلاقیت و ارتقای کارکردهای مغزی کودکان و نوجوانان را فراهم می‌کنند.

ایشان تاکید کرد: برای این بازی‌ها هم تلاش کرده‌ایم تا از اسامی‌ای که در فرهنگ کُردی وجود دارد مانند "پران، آگرو، زانا، آکو و لاوان" استفاده کنیم.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و طراح مرکز بیا بازی کانون کرمانشاه گفت: پس از راه‌اندازی شعبه اول این مرکز، راه‌اندازی شعب دیگر را هم در سراسر استان و دیگر استان‌ها در برنامه داریم.

در بخش دیگری از این مراسم، کلیپی از روند ساخت و آماده‌سازی مرکز بیا بازی کانون نیز پخش شد.

گفتنی است در مراسم افتتاح مرکز بیا بازی کانون، روسای دانشگاه‌های استان، اساتید دانشگاه‌ها، اعضای شورای شهر، مدیران اداره‌های کل فرهنگی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه، و... به عنوان میهمان ویژه حضور داشتند.