پنجشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۳/۳۱

انتصاب دکتر بهروز الفتیان به عنوان مدیر امور دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر بهروز الفتیان طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، ریاست دانشگاه، به عنوان «مدیر امور دانشجویی» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

بنابراین گزارش در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر بهروز الفتیان

با احترام، با عنایت به پیشنهاد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و همچنین تخصص، تجربه و تعهد جنابعالی، به موجب این ابلاغ از تاریخ 1400/04/01 به مدت ۲ سال به عنوان "مدیر امور دانشجویی دانشگاه" منصوب می­ گردید.

ضمن تبریک به ایشان، امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف و امور محوله، موفق و موید باشند.

گفتنی است؛ دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر بهروز الفتیان، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه مهندس عقیل الوند منش طی دوره مدیریت امور دانشجویی دانشگاه که منجر به پیشبرد اهداف والای دانشگاه صنعتی کرمانشاه گردید، تقدیر نمود.