پنجشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۳/۲۶

برگزاری اولین جلسه کارگروه اخلاق در پژوهش دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز سه شنبه 25 خردادماه 1400، اولین جلسه کارگروه اخلاق در پژوهش دانشگاه با حضور اعضای داخلی و مدعو آن در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

بنابراین گزارش در این جلسه که با هدف تعامل، هم افزایی و تبیین صیانت اخلاقی در امور پژوهشی دانشگاه برگزار گردید، دکتر اختری رئیس دانشگاه، ضمن خوشامدگویی به اعضای مدعو کارگروه،  صیانت و اخلاق محوری در کار پژوهشی را بسیار مهم برشمرد و عنوان کرد: ارج نهادن به اصول اخلاق علمی و پایبندی به آن، بی شک یکی از اساسی ترین اولویت های جامعه علمی می باشد. در همین راستا مراکز آموزش عالی کشور وظیفه دارند با تدوین و تبیین برنامه های مدون و همچنین تشکیل کارگروه های پژوهشی و مشاوره ای در این راستا، باعث توانمندی سازی اعضای هیات علمی، محققین و دانشجویان در زمینه اخلاق در پژوهش شوند.

در ادامه دکتر همتی مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه در ابتدا برنامه ها، عملکرد و برگزاری جلسات این کمیته را مهم ارزیابی کرد و تصریح نمود: یکی از رسالت های اصلی کارگروه اخلاق در پژوهش این است در زمینه مقالات، رساله ها و همکاری های بین المللی پژوهشی اعضای دانشگاه نظارت داشته و بنابر هم فکری اعضای خود و مصوبات هر جلسه و همچنین اختیارات قانونی که دارد، زمینه را برای اقدامات پژوهشی قانون مند و مطابق با آئین نامه و مقررات دانشگاه هموار نماید.

این مقام مسئول در ادامه با ارائه گزارشی به تشریح موارد دستور کار جلسه پرداخت و از اعضا خواست نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص ارائه نمایند.

گفتنی است در بخش دیگر این جلسه اعضا با ارائه پیشنهادات و نظر های خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.