پنجشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۳/۲۴

برگزاری مراسم سخنرانی با عنوان "اهمیت حضور حداکثری در انتخابات" در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز دوشنبه 24 خردادماه ۱۴۰۰، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم سخنرانی با عنوان "اهمیت حضور حداکثری در انتخابات" با سخنرانی حجت ‌الاسلام والمسلمین محبی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش در این مراسم که با حضور اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید؛ حجت الاسلام و المسلمین محبی در خصوص انتخابات تصریح کرد: انتخابات، صرفا یک پدیده سیاسی نیست. انتخابات، مظهر حضور مردم، مظهر احقاق حق است. هم حق و هم تکلیف مردم است که بیایند و سرنوشت کشورشان را به دست خود معین کنند.

وی با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص مردم سالاری دینی، عنوان کرد: مردم‌سالاری دینی، به این معنی است که اداره و کنترل جامعه در حوزه سیاسی و اقتصادی توسط نمایندگان مردم، مطابق با ارزش‌های دینی و مذهبی صورت می‌گیرد. جامعه ای که مبنای آن بر اساس مردم سالاری دینی بنا شده باشد؛ سیستم حکومتی در آن عاری از مشکل می باشد.

حجت الاسلام و المسلمین محبی بار دیگر توصیه کرد که مردم باید از قانون اساسی مطلع باشند تا به کمک آن بتوانند علاوه بر مصون ماندن از اخبار کذب منافقین، در عرصه های سیاسی آگاهانه ورود نمایند. به طبع نمایندگان آن ها نیز باید قانون اساسی را بدانند که بر اساس آن دامنه وظایف و اختیارات خود را بدانند و هدفمند و آگاهانه در راستای مرتفع کردن مشکلات جامعه گام بردارند.

وی در خصوص وظایف خطیر شورای نگهبان و حساسیتی که در آن وجود دارد، ابراز کرد: با تفسیر قانون اساسی متوجه می شویم؛ اعضای شورای نگهبان وظیفه دارند با معیار عدل در خصوص شخصیت و کارنامه مدیریت اجرای نامزدهای انتخابات با دقت کامل تفحص و بر اساس آن صلاحیت و احراز صلاحیت داوطلبین را مشخص کنند.

این مقام مسئول در دانشگاه حضور حداکثری آحاد جامعه در انتخابات را اصلی عقلانی و شرعی برشمرد و نقش مردم در تایید رئیس جمهور مدبر را بسیار مهم ارزیابی کرد و با اشاره به نباید ها و کاستی های اقتصاد جامعه و معیشت عموم مردم، یاد آور شد: با مشارکت و هم افزاری در انتخابات، می توان با مهر تایید بر دولت کارآمد به هموار کردن شرایط کمک کرد.

گفتنی است بخش دیگر این مراسم با جلسه پرسش و پاسخ همراه بود و در پایان حجت ‌الاسلام والمسلمین محبی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به سوالات مطرح شده در خصوص انتخابات پاسخ داد.