پنجشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۳/۱۷

برگزاری مراسم سخنرانی با عنوان "تحلیل انتخابات ۱۴۰۰" در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز دوشنبه ۱۷ خردادماه ۱۴۰۰، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم سخنرانی با عنوان تحلیل انتخابات ۱۴۰۰ "بصیرت، حضور حداکثری، انتخابات اصلح و ..." با سخنرانی حجت ‌الاسلام والمسلمین محبی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش در این مراسم که با حضور اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید؛ حجت الاسلام و المسلمین محبی ابتدا ضمن تشریح قانون اساسی جمهوری اسلامی، آن را در مقایسه با کشورهای دیگر کامل و جامع دانست و عنوان کرد: بر عموم مردم واجب است، قانون اساسی کشور را بدانند تا با آگاهی از آن بتوانند مطالبه‌گری و از حقوق خود دفاع کنند.

ایشان هم چنین اضافه کرد: افرادی که نامزد انتخابات شده اند؛ باید از قبل قانون اساسی کشور را مطالعه و با آگاهی از آن، دامنه وظایف و اختیارات خود را ارزیابی و وعده‌های خود را عنوان کنند.

این مقام مسئول در دانشگاه عنوان کرد: نظام جمهوری اسلامی تنها حکومتی است که با احترام به اندیشه و دیدگاه مردم، اساس و اصل حکومت را بر مبنای رای مردم گذاشته است. بر همین اساس مردم با مشارکت صد درصدی و آگاهانه خود در عرصه انتخابات، باید دولتی را انتخاب کنند که بتواند در مسیر پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی و مرتفع کردن کاستی ها مثمر ثمر باشد.

ایشان در ادامه به تشریح و ارزیابی «حق» و «تكليف» متقابل مردم و حکومت پرداخت و بیان کرد: به همان اندازه که حکومت در قبال مردم وظایفی دارد؛ در مقابل، مردم نیز وظیفه دارند با آگاهی و حضور فعال خود در عرصه های سیاسی، یاری رسان حکومت در مسیر چشم اندازهای والای اقتصادی و سیاسی باشند.

حجت الاسلام و المسلمین محبی در پایان از دانشگاهیان نیز خواست صرف نظر از جانبداری و حمایت از کاندیدای خاصی، نقش بسزایی در آگاهی مردم در تمامی عرصه ها داشته باشند و نگذارند، منافقین با اخبار کذب و دروغین خود، بذر نفاق و دودستگی در دل مردم بپاشند.