پنجشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۳/۰۶

اخبار کوتاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دکتر علی نادری، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه: طی مکاتبات و هماهنگی های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دفتر ریاست جمهوری، در سال تحصیلی 1401 _ 1400 با فراهم کردن شرایط، امید می رود، آموزش حضوری در دانشگاه ها برقرار شود.

دکتر حامد رشیدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه: مهلت وام های دانشجویی تمدید شد. متقاضیان وام‌های دانشجویی می توانند با مراجعه به سامانه صندوق رفاه دانشجویان نسبت به ثبت‌نام اقدام و مدارک مورد نیاز را به اداره رفاه دانشجویان از طریق پست ارسال نمایند.

دکتر محمود حشمتی، رئیس امور بین الملل دانشگاه: چندین وبینار و کارگاه آموزشی بین المللی در رشته های مختلف مهندسی با همکاری اساتید خارج از کشور به صورت مجازی برگزار شده و برخی دیگر نیز در حال برنامه ریزی است.

دکتر وحیدعباسی، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه: اولین جلسه شورای فناور دانشگاه برگزار گردید. طی این جلسه با حضور اعضا با ۳ درخواست واحد فناور و همچنین استقرار ۵ واحد فناور موافقت شد.

دکتر مهدی احمدی، دبیر کمیته تدوین سند راهبردی دانشگاه: اولین جلسه تدوین سند راهبردی دانشگاه در افق ۱۴۰۴ با حضور اعضای این شورا برگزار گردید که طی آن در خصوص سند راهبردی و عملیاتی دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

دکتر بهروز الفتیان، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه: جهت دسترسی هرچه بیشتر اساتید، دانشجویان و پژوهشگران به اطلاعات و منابع اطلاعاتی، پایگاه های اطلاعاتی Scientific Research، Oxford Journals، پایگاه پایان نامه های رایگان Ebsco Open Dissertations، پایگاه پایان نامه های رایگان   Proquest، موتور جستجوی فارسی علم نت و semanticscholar در پرتال کتابخانه مرکزی دانشگاه به آدرس lib.kut.ac.ir  قرار گرفت.

مسعود محبی، مدیر مالی دانشگاه: از آخرین وضعیت تخصیص بودجه دانشگاه خبر داد. دانشگاه در سال های پیش سعی کرده، کمبود بودجه خود را از درآمدهای اختصاصی خود جبران کند.

مصطفی دلگشایی، مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه: از راه‌اندازی سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان دانشگاه، سامانه حضور و غیاب و همچنین احکام کارگزینی اعضای دانشگاه به صورت الکترونیکی در درگاه اینترنتی دانشگاه خبر داد.