چهارشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۲/۱۵

توزیع 3500 بسته گوشت گرم بین نیازمندان به میزبانی و همراهی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر کمک مومنانه به نیازمندان در ماه مبارک رمضان، به همین مناسبت با کمک مردم مومن و ولایت مدار و خیرین کرمانشاهی و با محوریت گروه جهادی خشت‌های مهربانی، 142 راس گوسفند به ارزش ریالی 3 میلیارد و 100 میلیون ریال خریداری و در کشتارگاه ذبح گردید.

بنابراین گزارش در این اقدام خداپسندانه بیش از 3500 بسته گوشت گرم، با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی بعد از افطار تا اذان صبح در دانشگاه صنعتی کرمانشاه بسته بندی و سپس با همکاری گروه های جهادی و شبکه مردمی انفاق بین نیازمندان کرمانشاهی توزیع گردید.

گفتنی است؛ این اقدام ارزشمند با حضور نماینده محترم ولی فقیه در استان، معاون سیاسی-امنیتی استانداری کرمانشاه، ریاست دانشگاه و مسئول  دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه و توسط ۱۳۰ جهادگر و با اخذ مجوز از ستاد مبارزه با کرونای استان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام گردید.