چهارشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۲/۱۳

پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت دکتر فرشادفر عضو فقید کمیسیون هیات امنا دانشگاه های صنعتی و رازی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر اختری رئیس دانشگاه با صدور پیامی ضایعه درگذشت دکتر عزت‌اله فرشادفر استاد و رئیس اسبق دانشگاه رازی و عضو فقید کمیسیون هیات امنا دانشگاه های صنعتی و رازی کرمانشاه را تسلیت گفت.

بنابراین گزارش؛ متن پیام به شرح ذیل است:

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

بانهایت تأسف، خبر ضایعه درگذشت استاد فرزانه و فرهیخته "دکتر عزت‌اله فرشادفر " جامعه علمی کشور را به سوگ نشاند. بی‌شک این واقعه‌ی اسفناک، ضایعه‌ای عظیم در مجموعه‌ی دانشگاهی کشور و فقدانی جبران‌ناپذیر برای دانشگاهیان استان کرمانشاه است.

بی تردید همت بلند و عملکرد شادروان دکتر فرشادفر نقش به سزایی در تاسیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه داشته و نام نیک ایشان در این دانشگاه ثبت و تا همیشه در تاریخ این دانشگاه، یادشان جاری خواهد بود.

اینجانب سوگمندانه، درگذشت شادروان دکتر عزت‌اله فرشادفر را نخست به خانواده‌ی مکرم ایشان و سپس به جامعه‌ی دانشگاهی کشور، به‌ویژه اعضای دانشگاه صنعتی کرمانشاه و رازی تسلیت عرض نموده، برای آن شادروان غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و آرامش و عزت و سلامت از خداوند متعال خواستارم.

علی اکبر اختری