چهارشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۲/۱۲

برگزاری مراسم مجازی گرامیداشت روز معلم در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت استاد فرهیخته دکتر مطهری و گرامیداشت روز معلم و استاد، روز یکشنبه 12 اردیبهشت ماه 1400، مراسم مجازی به همین مناسبت در بستر سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه با حضور اعضای هیأت رئیسه و اساتید فرهیخته دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش، در ابتدای این مراسم، دکتر حشمتی رئیس دفتر ریاست دانشگاه، ضمن گرامیداشت لیالی مبارک قدر و روز معلم و استاد، این روز با ارزش و معنوی را به اساتید فرهیخته دانشگاه تبریک گفت و در ادامه در خصوص جایگاه شایسته و معنوی معلمی و همچنین ارج نهادن به آن مطالبی بیان کرد.

ایشان در ادامه در خصوص روند برگزاری مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه نیز تصریح کرد که هر ساله مراسمی به پاس زحمات شما آموزگاران و اساتید برگزار می گردد که امسال نیز با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا سعی بر آن شد به پاس تلاش و  زحماتی که شما عزیزان در شرایط پیش آمده، انجام داده اید، مراسمی به صورت مجازی برگزار گردد که بدین وسیله بتوان از زحمات شما فرهیختگان گرامی تقدیر به عمل آورد.

دکتر حشمتی در ادامه ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای اعضای دانشگاه، در خصوص روند برنامه های مراسم گرامیداشت روز معلم توضیحاتی بیان کرد.

در ادامه حجت الاسلام  والمسلمین محبی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تسلیت به مناسبت ایام پر برکت شب های قدر، در این خصوص عنوان کرد: این ایام بهترین فرصت را نصیب ما می کند که در پیشگاه خداوند باری تعالی طلب بخشش و عفو کنیم و در شرایطی که همگی ما با سختی ها و عوارض بیماری منحوس کرونا مواجه هستیم، یکدیگر را از دعای خیر و سلامتی محروم نکنیم.

حجت الاسلام  والمسلمین محبی در ادامه ضمن اشاره به شان، منزلت، شجاعت و علم و دانش امیر المومنین (ع)، عنوان کرد: ایشان نسبت به هر آنچه که علم بشر در خصوص آن ناتوان بود، آگاهی داشتند چرا که علم ایشان علمی لدونی و الهی بود.

در ادامه ایشان ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرهیخته دکتر مرتضی مطهری و تبریک روز معلم و استاد، یادآور شد: آنچه که دکتر مطهری را نماد یک معلم با اخلاق و عالم می کند تنها علم ایشان نیست؛ بلکه بخاطر آن است که دکتر مطهری علم را در کنار دینداری آموزش می داد؛ ایشان به شاگردان خود ابتدا اخلاق و دینداری سپس علم می آموخت.

حجت الاسلام  والمسلمین محبی در ادامه از اساتید دانشگاه خواست علمی را به شاگردان خود آموزش بدهند که با دینداری، اخلاق و انسان دوستی عجین شده باشد که در آینده وسیله ای برای نجات بشریت باشد نه نابودی آن.

در ادامه دکتر اختری رئیس دانشگاه، ضمن گرامیداشت ایام پر فیض و معنوی قدر، در خطاب به اساتید دانشگاه عنوان کرد در شرایط شیوع ویروس کرونا همگی ما شاهد تلاش بی وقفه شما اساتید فرهیخته دانشگاه در آموزش مجازی بودیم و با توجه به اینکه دانشگاه زیرساخت و شرایط مناسبی در این خصوص نداشت به کمک شما عزیزان توانستیم در این زمینه درصد خطا را کاهش و با گذشت زمان به آموزش الکترونیکی بدون نقص برسیم و راهی را که کشورهای دیگر توانستند بعد از چند سال به آن برسند، دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانست کمتر از یک سال به آن برسد.

ایشان در ادامه در خصوص کسب جایگاه شایسته دانشگاه صنعتی کرمانشاه در رتبه بندی دانشگاه های کشور و دانشگاه های خاورمیانه در راستای امور پژوهشی و فناوری، عنوان کرد: امسال در بحث پژوهشی و فناوری شما عزیزان خوش درخشیدید و تلاش شما در این راستا جای تقدیر دارد و بنده به نوبه خود کسب این جایگاه را که دانشگاه در شرایطی بدست آورده که نه تنها بودجه بلکه شرایط خوب بیشتر دانشگاه های کشور را ندارد، مرهون تلاش و فداکاری شما اساتید جوان و نخبه دانشگاه می دانم.

دکتر اختری با بیان اینکه سال 99 سالی سخت برای دانشگاه بود، تشریح کرد: در سالی که گذشت نسبت به شرایط پیش رو، بودجه دانشگاه به حداقل کاهش یافت و دانشگاه مجبور شد با تدوین و تبیین سیاست ها و برنامه های جدید بسیاری از هزینه های جاری خود را از محل درآمد های اختصاصی خود پرداخت نماید.

ایشان همچنین سال جدید را نیز سالی پر از تلاش مضاعف خواند و از اساتید دانشگاه خواست که در سال جدید یاری رسان دانشگاه باشند و همچون سال های قبل دانشگاه را به آنچه چشم انداز و اهداف والا می باشد، برسانند.

ریاست دانشگاه در ادامه در خصوص ایجاد مرکز رشد، نوآوری و فناوری دانشگاه، عنوان کرد: در این زمینه دانشگاه توانسته است بعد از کسب مجوز راه اندازی، اعتبارات و فضای مناسبی را برای این مرکز تهیه کند که با توجه به شرایط ایجاد شده از اساتید دانشگاه انتظار می رود که در این زمینه نیز یاری رسان این حوزه باشند که بتوانیم به کمک خداوند گام های موثری را در این زمینه بر داریم.

از دیگر نکات مهمی که رئیس دانشگاه در ادامه سخنان خود به آن اشاره کرد، برنامه راهبردی دانشگاه بود که ایشان در این خصوص نیز تصریح کرد: با توجه به اینکه تدوین و تبیین برنامه های راهبردی دانشگاه از اهم برنامه هایی می باشد که از حساسیت خاصی برخوردار است به همین خاطر از اعضای دانشگاه بخصوص اساتید انتظار می رود در این زمینه نیز با تمام توان مشارکت نمایند.

دکتر اختری در پایان ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد گرانقدر شهید دکتر مرتضی مطهری، روز معلم و استاد را به اساتید جوان و نخبه دانشگاه تبریک گفت و برای تمامی این عزیزان از پیشگاه خداوند متعال طلب سلامتی و توفیقات روز افزون نمود.

در ادامه مراسم دکتر نادری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام قدر و همچنین گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و تبریک روز معلم و استاد، از اساتید دانشگاه به پاس زحماتی که در راستای شکل گیری آموزش الکترونیکی دانشگاه کشیده اند، تقدیر نمود و ایجاد یک بستر مناسب در راستای آموزش الکترونیکی بدون نقص و کاستی در این زمان کم را مرهون تلاش این عزیزان دانست.

دکتر نادری در ادامه به برخی از افتخارات آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه اشاره نمود و عنوان کرد در سالی که گذشت دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانسته است در رتبه بندی میان دانشگاه های کشور و دانشگاه های خاورمیانه به جایگاه والای آموزشی و پژوهشی نایل گردد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در پایان بار دیگر روز معلم و استاد را به اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریک گفت و از ایشان خواست همچون گذشته یاری رسان آموزش دانشگاه باشند.

گفتنی است در پایان مراسم از اساتید معرفی شده از سوی شورای آموزشی؛ دکتر سینا زرشکی، مهندس سهراب مجیدی فر و مهندس وفا بارخدا به عنوان سرآمدان آموزشی، توسط اعضای هیأت رئیسه دانشگاه تقدیر به عمل آمد.