چهارشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۲/۱۱

ارتقاي مرتبه دکتر بهزاد قنبری عضو هيأت علمي دانشگاه صنعتي کرمانشاه به دانشياري

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در پنجمین نشست از دور هفتم هیأت ممیزه دانشگاه‌هاي رازي و صنعتي کرمانشاه که در روز چهارشنبه 8 اردیبهشت ماه 1400 در دانشگاه رازی برگزار گردید، دکتر بهزاد قنبری، عضو هيأت علمي گروه علوم پایه دانشگاه صنعتي کرمانشاه به مرتبه دانشياري ارتقا يافت.

بنابراین گزارش؛ دکتر بهزاد قنبری دانش آموخته سال 1391 در دوره دکتراي رشته ریاضی کاربردی گرایش حل عددی معادلات تابعی از دانشگاه گیلان بوده و دوره فرصت مطالعاتي خود را در دپارتمان ریاضی کاربردی دانشگاه لیورپول کشور انگلستان گذرانده است.

گفتنی است؛ ایشان  36  مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و خارجی  چاپ نموده که بیشتر از 75 درصد آنها در مجلات  Q1و Q2 منتشر به چاپ رسیده است. طی این مدت، بیش از ۱۰ مقاله ایشان به عنوان مقالات داغ و پراستناد انتخاب شده اند. شایان ذکر است، اکثر مقالات ایشان نتیجه همکاری‌های مداوم و موثر بین المللی مشارالیه با دانشگاه‌ها و پژوهشگران از کشورهای مختلف است. از دیگر افتخارات این استاد شرکت در چندین کنفرانس ملی و بین المللی و ارائه مقالاتی در این خصوص می باشد. همچنین انجام یک طرح پژوهشي داخلي، چاپ کتاب، تاسیس دو رشته علوم کامپیوتر و علوم مهندسی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، کسب رتبه اول پژوهشگر برتر دانشگاه در سال 97 و نیز احراز رتبه اول استاد آموزشی دانشگاه در سال 95 از جمله فعاليت‌ها و دستاوردهای این عضو هیأت علمی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دوره استادیاری است.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به خانواده دانشگاه و دکتر بهزاد قنبری تبریک گفته و برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیقات روز افزون می نماید.