پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۱/۱۷

رئیس امور بین الملل دانشگاه از ارتقا رتبه دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نظام رتبه بندی بین المللی وبومتریک خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر محمود حشمتی، رئیس امور بین الملل دانشگاه از ارتقا رتبه دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نظام رتبه بندی بین المللی وبومتریک خبر داد.

بنابراین گزارش؛ رئیس امور بین الملل دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد: در تازه‌ترین ارزیابی وبسایت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی جهان که توسط نظام رتبه‌بندی وبومتریک صورت گرفته است، دانشگاه صنعتی کرمانشاه با 1635 رتبه صعود از رتبه ۴۹۰۰ به رتبه ۳۲۶۵ در جهان رسیده است.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه نظام رتبه‌بندی وبومتریک یک نظام ارزیابی است که توسط آزمایشگاه سایبرمتریک  (CINDOC) که واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا به شمار می­ رود، تهیه می­ شود؛ اظهار کرد: این نظام رتبه‌بندی عملکرد دانشگاه ­ها و مراکز آموزشی وتحقیقاتی دنیا را بر اساس میزان حضورآنها در محیط وب، سالیانه دو بار در ماه ­های تیر و دی ارزیابی می ­کند.

ایشان در خصوص شاخص­ های نظام رتبه بندی وبومتریک نیز تصریح کرد: این نظام رتبه­ بندی وبسایت مراکز پژوهشی جهان را بر اساس سه شاخص Impact ( قابلیت دید)، با وزن ۵۰ درصد، Openness (میزان دسترسی آزاد اطلاعات)، با وزن ۱۰ درصد، Excellence (تعداد مقالات ایندکس شده دانشگاه و تعداد ارجات به مقالات در گوگل اسکالر) با وزن ۴۰ درصد بررسی کرده است.

در پایان دکتر محمود حشمتی، رئیس امور بین الملل دانشگاه، یادآور شد: معیار  Presence که شامل تعداد صفحات وب موجود در وبسایت دانشگاه‌ها می باشد، در روش­ شناسی نسخه اخیر حذف شده و مورد بررسی قرار نگرفته است.