پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰

۱۳۹۹/۱۲/۲۰

پذیرش دومین گروه از دانشجویان بین الملل در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش دفتر همکاری های امور بین الملل دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در ادامه برنامه های بین‌المللی‌ شدن دانشگاه، گروه دوم از دانشجویان بین المللی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در نیمسال دوم تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ پذیرش شده و تحصیل خود را آغاز کرده اند.

بنابراین گزارش؛ دکتر حشمتی، رئیس حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، ضمن اعلام این خبر افزود: به منظور تحقق اهداف، سیاست های کلان و ارتقای جایگاه بین المللی دانشگاه، با پیگیری های صورت گرفته در خصوص جذب دانشجویان غیر ایرانی، از دومین گروه از دانشجویان بین المللی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ثبت نام بعمل آمده و از نیمسال دوم، تحصیل خود در دانشگاه را آغاز کرده اند.

ایشان همچنین تصریح کرد: دفتر همکاری های بین الملل دانشگاه، علاوه بر جذب دانشجویان بین الملل از کشورهای مختلف، توانسته است با پیگیری های متعدد، زمینه همکاری با 6 نفر از اساتید ایرانی مقیم خارج از کشور جهت تدریس و برگزاری کارگاه ها و وبینارهای علمی در دانشگاه در ترم جاری را فراهم نماید.

دکتر حشمتی یادآور شد: برنامه های متعددی در جهت بین المللی سازی دانشگاه در دست پیگیری است و انشاالله در آینده اخبار آن به اطلاع خواهد رسید.