دوشنبه ۰۳ آذر ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۸/۰۱

انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی پژوهشی پایگاه استنادی جهان اسلام ISC و مرکز منطقه ای با دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ تفاهمنامه همکاری میان پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و دانشگاه صنعتی کرمانشاه در زمینه علمی، پژوهشی و فناوری منعقد گردید.

بنابراین گزارش؛ این تفاهم نامه به منظور ارتقای مشارکت در نهضت تولید علم، افزایش تولیدات علمی و محتوای آموزشی و ترویج علم مورد نیاز آموزش و پژوهش مبتنی بر نیازهای ملی و کاربردی کردن دستاوردهای علمی و پژوهشی از طریق تعامل پویا و سازنده با مراکز علمی، پژوهشی داخلی، منطقه ای و بین المللی و رصد کردن پیشرفت ها و تحولات علمی در حوزه های علوم و فناوری و حرکت در مسیر نظریه پردازی و استفاده بهینه از امکانات موجود در جهت اهداف مشترک و توسعه همکاری های علمی، پژوهشی، فناوری و بین المللی به امضا رسید.

گفتنی است ؛ موضوع این تفاهم نامه ایجاد چهارچوب همکاری مشترک میان سه مجموعه در خصوص منابع اطلاعاتی، ظرفیت ها و فرصت های پژوهشی، مطالعاتی و تخصصی و همچنین بهره مندی متقابل از توانایی و امکانات یکدیگر می باشد.