دوشنبه ۰۳ آذر ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۷/۲۹

برگزاری نشست رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه با مسئولین دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ سه شنبه 29 مهرماه 99، نشستی با هدف تعامل و همکاری های پژوهشی و صنعتی با حضور سرهنگ طاهری، رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه و رئیس و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این جلسه که با حفظ پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری های اجتماعی برگزار گردید، دکتر اختری، رئیس دانشگاه، ضمن خوشامدگویی و معرفی اعضا و تخصص های علمی و پژوهشی آن ها، گزارش کوتاهی را از طرح های شاخص و اثر گذار اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه در سطح استان و خارج از آن ارائه داد و عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، اکنون زمان آن رسیده مراکز دولتی کشور به خصوص مراکز آموزشی و پژوهشی به فکر درآمد زایی باشند و از وابستگی خود به دولت کم کنند.

ایشان همچنین اضافه کرد: برای رسیدن به این جایگاه، بدون شک نیاز به همراهی و تعاملات بیشتر مراکز دولتی و آموزشی و پژوهشی می باشد که از این طریق در این مسیر بتوان مشکلات را به کمک تجارب و نیروهای متخصص هر مجموعه ای مرتفع و به خودکفایی نزدیک شد.

ریاست دانشگاه در ادامه به دانش آموختگانی اشاره کرد که هر کدام در کنار تحصیل خود در بدنه اداری و آموزشی دانشگاه صاحب تخصص و ایده شده اند و می توانند در زمینه طرح سربازی بدون شک نیروهای خوب و کارآمدی برای دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان باشند.

دکتر اختری رئیس دانشگاه در خاتمه با تاکید بر اینکه در ابتدا مسئولین هر دو سازمان باید از طریق تعامل و نشست های بیشتر، نیاز های هر دو مجموعه را بشناسند، اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک تفاهم نامه ای در جهت همکاری و تعاملات بیشتر در زمینه پژوهش و صنعت بین دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه و دانشگاه صنعتی کرمانشاه منعقد گردد.

بر مبنای این گزارش در ادامه سرهنگ طاهری، رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با تاکید بر اینکه نیروی ناجا به عنوان یک ارگان نظامی با اقشار مردم با دیدگاه و تفکرات مختلف در ارتباط می باشد، بیان کرد: همانطور که مستحضر می باشید متناسب با فضای حاکم بر جامعه و همچنین رشد فضای مجازی، تفکر و ایده افراد مجرم نیز رشد کرده که به همان اندازه ارگان ناجا در مقابله با آن ها موظف می باشد در تمامی حوزه ها به خصوص الکترونیک کارآمد و فنی شود.

سرهنگ طاهری همچنین اضافه کرد: دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان برای رسیدن به این جایگاه نیاز به افراد متخصص و صاحب ایده مراکز آموزشی و پژوهشی چون دانشگاه صنعتی کرمانشاه دارد که از نبوغ این افراد در به روز رسانی دانش فناوری خود استفاده کند.

این مقام انتظامی در ادامه با بیان اینکه تفاهم نامه های حال حاضر دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان با مراکز دیگر بیشتر در زمینه های غیر صنعتی می باشد، عنوان کرد: این سازمان نظامی اکنون به تفاهم نامه هایی در زمینه صنعت نیاز دارد که این دانشگاه با توجه به صنعتی بودن خود، می تواند کمک شایان توجه ای در زمینه صنعت به این دفتر کند.

سرهنگ طاهرین در ادامه ضمن برشمردن برخی از نیاز های صنعتی دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی از جمله سازه های کلانتری ها و پاسگاه ها، ساخت سلاح های لیزری، جلیقه های ضد گلوله، کارت های هوشمند، دوربین دید در شب، پهبادهای عملیاتی، دستبند های الکترونیکی، پلاک های خودرو، مرزبانی ها و غیره عنوان کرد: بدون شک به کمک همکاری و تعامل دانشگاه صنعتی کرمانشاه و استفاده از نبوغ و تخصص اعضای هیأت علمی و دانش آموختگان آن، می تواند این نیاز ها را مرتفع کرد.

رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان در ادامه به طرح کسر خدمت و جایگزین خدمت اشاره کرد و یادآور شد: دانشجویان این دانشگاه می توانند طرح های پژوهشی خود را به شورای پژوهشی این دفتر ارائه کنند و بعد از دفاع از طرح خود و تایید نهایی، از طرح کسر خدمت و جایگزین خدمت این دفتر استفاده کنند.

ایشان در پایان تاکید کرد: بدون شک می توان در آینده نزدیک با فراهم کردن زمینه های همکاری و تعامل دو مجموعه و همچنین استفاده از رساله و تخصص اعضای هیأت علمی و دانش آموختگان این دانشگاه،  شرایطی را برای پیشرف و ارتقا کشور  و همچنین  اشتغال زایی جوانان و رفع مشکلات آن ها ایجاد کرد.