شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۶/۱۸

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با نظام و آیین نامه دورکاری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت معاونت اداری و مالی دانشگاه، دوره آموزشی با عنوان "آشنایی با نظام و آیین نامه دور کاری کارکنان" توسط دکتر رضوی پور، مشاور معاون سازمان اداری و استخدامی کشور با هدف آشنایی با آیین نامه و توسعه فرهنگ، تفکر و عملکرد نظام دورکاری در سازمان ها از روز شنبه 15 شهریورماه تا سه شنبه 18 شهریور ماه 1399 در بستر ویدئو کنفرانس دانشگاه به آدرس Lms.kut.ac.ir  به صورت مجازی برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این دوره آموزشی، دکتر رضوی پور بیان داشت: نظام و آیین نامه دورکاری یک دوره ی کاملا تئوری درقالب بسته های آموزشی و محتوای آنلاین و یک میانبر برای صرفه جویی در وقت، انرژی و هزینه است.

ایشان در ادامه در خصوص دیگر مباحث آیین نامه دور کاری از جمله فرهنگ سازی و آشنایی کارکنان و مدیران با مفاهیم و آیین نامه و دستورالعمل دورکاری، افزایش بهره وری دورکاری در دستگاه های اجرایی، کاهش هزینه های سازمان ها و افزایش سرعت کار، دورکاری و مسائل سازمانی و اجتماعی، تاثیر دور کاری بر محیط زیست، تاثیر دورکاری بر هزینه های سازمان، امنیت روانی کارکنان، ویژگی کارمند دور کار، موانع و معایب دور کاری، سازمان متناسب با دور کاری، بایدهای اجباری دورکاری و غیره توضیحاتی ارائه داد.

گفتنی است در ادامه این دوره آموزشی، کارکنان دانشگاه ضمن بیان سوالات و نقطه نظرات خود، به بحث و تبادل نظر در خصوص فرآیند دورکاری پرداختند و در پایان دکتر رضوی پور، مشاور معاون سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص مفاد آیین نامه دورکاری در سازمان ها مباحثی بیان نمود.