نسخه آزمایشی
چهارشنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۶/۲۷

برگزاری نشستی سه جانبه با حضور مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مدیران ارشد مجتمع کشت و صنعت روژین تاک و دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز چهارشنبه 27 شهریورماه 98، نشستی سه جانبه با حضور نمایندگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مجتمع کشت و صنعت روژین تاک کرمانشاه و همچنین نمایندگان دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست، دکتر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوشامدگویی به میهمانان و معرفی اجمالی دانشگاه افزود: حتم به یقین برگزاری این جلسه با حضور نمایندگان صنعت و مراکز آموزش عالی از سوی دو  کشور، می توانند فتح بابی باشد برای شروع همکاری های چند جانبه ی علمی بین المللی در جهت پیشبرد اهداف متعالی صنعت و دانشگاه.

ریاست دانشگاه در ادامه ی سخنان خود تصریح کرد: برقراری ارتباط نزدیک و مؤثر بین دانشگاه و صنعت نه تنها می تواند بحران اقتصادی دنیای امروز را مدیریت کند، بلکه می تواند مشکلاتی را که در راستایی اشتغال زایی وجود دارد نیز مرتفع سازد.

ایشان همچنین تصریح کرد: امروزه با وجود سرعت چشمگیر رشد علم نمی توان به کارخانه جات با تجهیزات قدیمی اکتفا کرد، به همین دلیل با تکیه بر علم دانشگاهیان و تجارب ارزنده ی صاحبان صنایع می توان هم قدم با رشد علم تجهیزات کارخانه جات را به روز و چرخه اقتصاد را بدست گرفت.

ریاست دانشگاه در پایان سخنان خود به پایان نامه ها و ایده های دانشجویان دانشگاه اشاره کرد و ابراز نمود: قطعا می توان با کمک علم دانشجویان صاحب ایده خیلی از مشکلات جامعه را، بخصوص در زمینه های پزشکی مرتفع کرد.

در ادامه مهندس عبدالله مدیر عامل مجتمع کشت و صنعت روژین تاک، ضمن خوشامدگویی به میهمانان این نشست و تبریک به ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به جهت فعالیت های آموزشی و پژوهشی ارزنده ی این دانشگاه و همچنین برقراری ارتباط مؤثر با صنعت و دیگر کشورها،  ابراز کرد: اکنون وقت آن شده است نیروی های از کارافتاده جای خود را به نیروی جوان و متخصص و مجهز به علم روز بدهند و این مهم تنها با حمایت دانشگاه در راستای تربیت نیروی تحصیل کرده محقق می گردد که در نهایت این ظرفیت های علمی در اختیار صنعت قرار بگیرند.

مهندس عبدالله همچنین بیان کرد: امروزه ارتباط بین صنعت و دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است، دانشگاه باید نیروی متخصص مراکز صنعتی را تربیت کند و صنعت نیز با به کار گرفتن این نیرو زمینه اشتغال زایی را فراهم نماید.

به گزارش روابط عمومی این دانشگاه؛ در ادامه این نشست نمایندگان دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق ضمن معرفی تاریخچه، رشته های تحصیلی، دانشکده ها، تعداد دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان این دانشگاه، به بیان زمینه های همکاری خود با دانشگاه صنعتی کرمانشاه و مجتمع کشت و صنعت روژین تاک پرداختند.

گفتنی است؛ در پایان این نشست، نمایندگان پلی تکنیک سلیمانیه عراق به همراه مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین عوامل مجتمع کشت و صنعت روژین تاک از ساختمان، آزمایشگاه ها و کارگاه های این دانشگاه بازدید به عمل آوردند.