نسخه آزمایشی
چهارشنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۶/۰۶

دانشگاه صنعتی کرمانشاه به ستاد مردمی "کرمانشاه 2020" پیوست

در راستای  حمایت از طرح گردشگری و خدمات محور توسعه استان کرمانشاه تحت عنوان "کرمانشاه 2020" و استفاده از ظرفیت‌های بسیار مناسب این استان در زمینه جذب گردشگر، روز سه شنبه 5 شهریورماه 98 نشستی با حضور اعضای هیأت رئیسه ستاد مردمی کرمانشاه2020، ریاست و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه در محل دفتر ریاست این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست دکتر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه ضمن خیرمقدم به میهمانان با تأکید بر پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های این حوزه در راستای ایجاد رونق اقتصادی و اشتغال پایدار افزود: بدون شک وجود نقشه ی راه در انجام طرح ها و پروژه ها می تواند در به ثمر رسیدن آن ها و رسیدن به نتیجه ی مطلوب نقش اساسی داشته باشد.

ایشان در ادامه تصریح کرد: این رویداد فرصت بسیار خوبی برای معرفی ظرفیت ها و قابلیت های گردشگری استان و همچنین بخش روستایی و عشایری است که قطعاً می تواند نقطه ی آغازی در توسعه ی استان و راهی برای رسیدن به  اشتغال پایدار باشد.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های این دانشگاه چنین بیان کرد که این دانشگاه آمادگی کامل خود را برای حمایت از این طرح ارزشمند اعلام میدارد و امیدواریم بتوانیم با همراهی و همکاری این ستاد مردمی روزهای خوبی را برای کرمانشاه و هم استانی های عزیزمان رقم بزنیم.