برگزاری نشستی با حضور جناب آقای عبدالله، مدیرعامل کشت و صنعت روژین تاک, ریاست و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه در این دانشگاه

در راستای تعامل بیشتر صنایع و مراکز علمی و دانشگاهی، 23 اردیبهشت ماه 98 نشستی با حضور جناب آقای عبدالله، مدیرعامل کشت و صنعت روژین تاک, آقای مهندس جهانگیری مدیر بخش کشت کارخانه، ریاست و مسئولین دانشگاه در محل دفتر ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای این نشست دکتر اختری رئیس دانشگاه ضمن خوشامدگویی به میهمانان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، با تأکید بر ارتباط دانشگاه با صنعت که در هر کشوری می تواند تعیین کننده رشد اقتصادی آن کشور باشد افزود: وظیفه ی اصلی دانشگاه ها علاوه بر آموزش و ارتقای دانش دانشجویان و آماده کردن آنها برای ورود به بازار کار، شناخت و برطرف کردن نیازهای تحقیقاتی بخش صنعت و به روز نگه داشتن آن است، که در این راستا دانشگاه صنعتی کرمانشاه با تمام قوا آمادگی خود را برای برقراری ارتباط مؤثر و کارآمد با صنعت اعلام می دارد.
بر اساس این گزارش وی با اشاره به ظرفیتها و پتانسیل های بالای این دانشگاه به بیان زمینه های اصلی همکاری و ارتباط دوجانبه بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و کشت و صنعت روژین تاک در قالب سه محور اصلی پرداخت.
1- برگزاری دوره های مهارتی برای دانشجویان و ارائه ی مدرک از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دقیقاً مطابق نیازهای اصلی کشت و صنعت روژین تاک
2- برگزاری دوره های کارآموزی برای دانشجویان این دانشگاه ودانشجویان اقلیم کردستان عراق در کشت و صنعت روژین تاک
3- دستهبندی فعالیتهای تحقیق و توسعه کشت و صنعت روژین تاک توسط دانشگاه صنعتی کرمانشاه ( تأمین R&D )
سپس مهندس جهانگیری، مدیر بخش کشت کارخانه، به ارائه آماری از زمین ها ی زیرکشت، میزان تولید محصول ، میزان نیاز استان به تولید و تبیین اهمیت کشاورزی پرداخت و به نقش ارتباط مؤثر با دانشگاه در پیشبرد اهداف صنعت اشاره کرد.
در ادامه نشست، جناب آقای عبدالله، مدیرعامل کشت و صنعت روژین تاک ضمن تأکید بر اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص به عنوان مهمترین سرمایه صنعت، افزود: امروزه متاسفانه فاصله قابل توجه ای بین پتانسیلهای علمی کشور با نیازهای بخش صنعت وجود دارد که باید شکاف موجود با تعامل بیشتر صنایع و مراکز علمی و دانشگاهی پر شود. دانشگاه باید با عزم راسخ در مسیر تولید دانش قدم بردارد و صنعت باید نتایجی را که به کمک تحقیقات از حوزه فناوری به دست آمده در عملیات تولید محصول خود دخالت دهد، و در نهایت بتواند باعث اشتغال زایی مفید برای جوانان شده و بازارکار مناسبی برای اینان به وجود آورد.
ایشان در ادامه ی سخنان خود با اشاره به اهمیت بر قراری یک رابطه ی غیر اجباری و کارآمد بین دانشگاه و صنعت چنین بیان کرد: صنعت ما نیازمند افراد متخصص و تحول گراست و ما با کمال میل از این همکاری، تعامل و ارتباط دو جانبه با دانشگاه استقبال خواهیم کرد و با همکاری دانشگاه سعی می کنیم که خلاء و فاصله ی بین صنعت و دانشگاه را تا حد توان کاهش دهیم که ثمره ی چنین حرکتی بدون شک رسیدن به توسعه ی حقیقی و پایدارخواهد بود.
در پایان نشست، اعضاء در خصوص زمینه های بیشتر همکاری و همچنین انعقاد تفاهم نامه هایی در این رابطه به بحث و تبادل نظر پرداختند.