سه شنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۲

۱۳۹۷/۱۲/۰۱

اولین نشست کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه 29 بهمن ماه 1397، اولین نشست کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور اعضای این کمیته در دفتر مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش؛ در ابتدا اين جلسه، دکتر احمدی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و رییس کمیته، ضمن اشاره به دستور العمل مدیریت سبز در دانشگاه ها، به تشریح شاخص های مدیریت سبز پرداخت.

در ادامه نشست، اعضای این کمیته در مورد تبیین دستور العمل، شرح وظایف کمیته برای اعضاء و اقدامات قابل اجرا در دانشگاه صنعتی کرمانشاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین در راستای تحقق شاخص های مدیریت سبز و مباحث فرهنگی و آموزشی این شاخص ها، طرح ها و برنامه هایی از جمله، ایجاد صفحه شورای راهبردی مدیریت سبز در وب سایت دانشگاه، ارسال محتوای آموزش فرهنگی برای کارکنان و دانشجویان، تهيه بروشور و منشور فرهنگي و آموزشي مديريت سبز در دانشگاه و دعوت از مدیران سازمان محیط زیست استان جهت بازدید از دانشگاه و برگزاری نشست مشترک با مسئولین دانشگاه مورد پيشنهاد قرار گرفت.

گفتنی است؛ برپایه این گزارش، دستور العمل مدیریت سبز در دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری در 7 ماده در تاریخ 95/5/12 به دانشگاه های سراسر کشور ابلاغ شده است. مدیریت سبز در دانشگاه ها مطابق دستورالعمل، شامل یک شورای راهبردی مدیریت سبز، دو کمیته اصلاح الگوی مصرفی و کمیته فرهنگی و آموزشی می باشد.