نسخه آزمایشی

بازگشت به دانشکده
۱۳۹۷/۱۱/۰۲

آزمایشگاه تولید محتوای موبایل

با توجه به لزوم یادگیری تکنولوژی های جدید تولید محتوای گوشی های هوشمند و وجود رشته های مرتبط (مهندسی کامپیوتر- علوم کامپیوتر) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه،  این آزمایشگاه جهت انجام پروژه ها و طرح های تولید محتوای موبایل تحت سیستم عامل اندرویید، با عنوان دبیرخانه اندرویید استان( مرکز تولید محتوای موبایل)، تشکیل شد.

آزمایشگاه تولید محتوای موبایل  با هدف ایجاد فضایی انگیزشی و رقابتی جهت فعالیت دانشجویان در حوزه تولید محتوای موبایل ایجاد شده است. این مرکز مکانی جهت گردهمایی دانشجویانی است که فعالیت های مرتبط با آزمایشگاه دارند. همچنین برگزاری دوره های آموزشی و انجام پروژه ها و طرح های مرتبط با تولید محتوای موبایل از اهداف این مرکز می باشد.

سرپرست مرکز: مهندس سودابه محمدی

مشخصات اعضای مرکز :این مرکز جهت انجام فعالیت های مرتبط توسط دانشجویان تمامی رشته ها بخصوص رشته های مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر تجهیز شده است.

محل مرکز: طبقه اول دانشکده فناوری اطلاعات

ساعت کار مرکز: روزهای شنبه تا چهارشنبه-از 9 صبح تا 3 ظهر