شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۶/۲۳

اطلاعیه آموزش کل دانشگاه صنعتی کرمانشاه ارسال نمرات ترم تابستان 99 به دانشگاه‌های مبداء

ارسال نمرات ترم تابستان 99 به دانشگاههای مبداء

به اطلاع دانشجویان مهمان ترم تابستان 99 دانشگاه صنعتی کرمانشاه می‌رساند در صورتی که دانشجویان شهریه را بطور کامل پرداخت نموده و معرفی‌نامه دانشگاه خود را نیز در سیستم گلستان بارگذاری نموده‌ باشند، نمرات آنها به دانشگاه مبداء ارسال شده است. لطفاً دانشجویان برای پیگیری ثبت نمرات به دانشگاه خود مراجعه نمایند.

قابل ذکر است که به هیچ عنوان درخواست‌های انفرادی و تحویل کارنامه به دانشجو در دانشگاه صنعتی کرمانشاه انجام نمی‌گیرد و از مراجعه حضوری اکیداً خودداری فرمائید.

ضمناً دانشجویانی که شهریه خود را پرداخت ننموده و یا معرفی‌نامه دانشگاه خود را بارگذاری ننموده‌اند، با شماره تلفن‌های 4- 08338305002 داخلی 1044 (خانم مهندس امیری) و 1046 (خانم مهندس پردل) جهت برطرف نمودن مشکل تماس حاصل نمایند.

'گفتنی است؛ دانشجویان می توانند معرفی نامه معتبر دانشگاه خود را به آدرس ایمیل ذیل ارسال نمایند.

soniaamiri62@gmail.com

آموزش کل دانشگاه صنعتی کرمانشاه