نسخه آزمایشی

معرفی خدمت گیرند(گان)
دانشجویان
شرح خدمت/وظیفه
پیاده سازی و استفاده از سیستم جامع گلستان در دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف مکانیزه کردن کلیه فعالیت-های دانشگاهی در راستای اهداف دولت الکترونیک اجرا شد. این دانشگاه مصمم است در جهت افزایش سرویس-های قابل ارائه توسط سیستم جامع گلستان در تمامی حوزه های آموزش استفاده از سیستم جامع گلستان را افزایش دهد. شرح خدمات: 1- معرفی دانش آموختگان پسر به نظام وظیفه جهت ابطال معافیت تحصیلی آنان (ویژه پسران). 2- صدور مدارک فارغ التحصیلی. 3- صدور تاییدیه¬های تحصیلی. 4- پاسخ به استعلامات سازمانها . 5- انجام مکاتبات با سازمان امور دانشجویان. 6- انجام امور مربوط به لغو تعهد دانشجویان روزانه. 7- بررسی و انجام امور مربوط به سامانه لغو تعهد آموزش رایگان دانشجویان. 8- بررسی و انجام امور مربوط به سامانه تایید مدارک دانش اموختگان. 9- بررسی و انجام کلیه امور مربوط به معافیت تحصیلی دانشجویان. 10- بررسی و اخذ سنوات ارفاقی جهت دانشجویانی که مهلت قانونی تحصیل آنان از نظر نظام وظیفه به پایان رسده است. 11- اخذ یک نیم¬سال مهلت معرفی ویژه دانشجویانی که پس ازدو نیم¬سال سنوات ارفاقی خود فارغ التحصیل نشده اند. 12- انجام امور مربوط به سامانه اینترنتی خروج از کشور دانشجویان مشمول.
متن
آخرین ویرایش