نسخه آزمایشی
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۷

۱۳۹۷/۰۸/۲۶

بازدید دانشجويان رشته مهندسي شيمي دانشگاه صنعتی کرمانشاه از محل آزمايشگاه مركزي شركت آب و فاضلاب استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز پنج شنبه 24 آبان ماه 1397، با مدیریت گروه آموزشی مهندسی شیمی دانشگاه و همکاری دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی کرمانشاه، گروهي از دانشجويان رشته مهندسي شيمي در راستاي تكميل اطلاعات مرتبط با واحد درسي تصفيه آب و فاضلاب از محل آزمايشگاه مركزي شركت آب و فاضلاب استان بازديد كردند.

بنابراین گزارش؛ طي اين بازديد، دانشجويان ضمن آشنایی با آزمايش هاي انجام گرفته در آزمايشگاه شيمي، ريز آلاينده ها و ميكروبيولوژي ها از توضيحات متخصصين هر بخش در خصوص روند كنترل كيفيت آب شرب شهر كرمانشاه نیز بهره مند شدند.

گفتنی است؛ مطابق توضيحات مسئولين هر بخش در این آزمایشگاه، آزمايش ها از بالاترين استانداردهاي ملي و بين المللي برخوردارهستند و با حداكثر دقت توسط به روزترين تجهيزات و روش هاي آزمايشگاهي انجام مي شوند.