نسخه آزمایشی
سه شنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۳/۲۷

برگزاری نشست دوجانبه آغاز همکاری و تعاملات دانشگاه صنعتی کرمانشاه و اداره کل اوقاف استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه 27 خرداد ماه 1398، نشستی با حضور مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و اداره اوقاف استان در راستای تعامل و همکاری دو جانبه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محبی نماینده محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، بیان کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان یک دانشگاه توانمند در توسعه ی صنعت غرب کشور، توانسته در کنار محدودیت ها و مشکلاتی که همچنان با آن دست به گریبان است در زمینه های پژوهشی و علمی پیشرفت و خروجی قابل توجه ای داشته باشد.

ایشان در ادامه ضمن اشاره  به دانشجویان این دانشگاه که در چنین شرایطی توانسته اند، اقدام به ساخت تجهیزاتی نظیر دستگاه شبیه ساز زلزله ، پهباد، بازی های رایانه ای و دیگر اختراعات کنند، ابراز نمود که همکاری و تعامل سازنده و موثر با سایر سازمان ها و نهاد ها از جمله اداره کل اوقاف استان و حمایت آن ها از دانشجویان صاحب ایده، می تواند به پیشبرد اهداف جامعه کمک شایانی کند.

وی در ادامه سخنان خود از ساخت مسجد به عنوان یک پایگاه فرهنگی در دانشگاه خبر داد و همچنین از مشکلات ساخت خوابگاه دانشجویی به عنوان دغدغه اصلی این مجموعه سخن گفت.

ایشان همچنین بیان کرد؛ که در حال حاضر با پیگیری های ریاست دانشگاه، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بخشی از بودجه ساخت مسجد فراهم گردید اما در خصوص خوابگاه، همچنان از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستیم و دانشگاه هنوز از خوابگاه های خود گردان برای دانشجویان خود استفاده می نماید.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محبی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه در پایان سخنان خود از مسئولین محترم سازمان اوقاف در خصوص رفع مشکلات مالی دانشجویان فعال و آینده سازی که به دلیل کم بضاعتی نمی توانند از عهده هزینه های تحصیل خود برآیند تقاضای مساعدت کرد.

در ادامه این نشست، دکتر محدثی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، در خصوص ارتباط و همکاری دو جانبه دانشگاه و اداره کل اوقاف استان، عنوان کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه دارای امکانات خوب آموزشی و پژوهشی، آزمایشگاه ها و کارگاه های مجهز و همچنین اساتید جوان و باانگیزه ای می باشد که به کمک آن می تواند با سازمان اوقاف در زمینه های چون تدریس، برگزاری دوره های آموزشی و دیگر مباحث علمی همکاری داشته باشد.

ایشان در ادامه از دیگر امکانات دانشگاه از جمله سالن آمفی تئاتر با فضای مناسب و امکانات جدید و بهینه و همچنین زمین چمن مصنوعی با متراژ 800 متر مربع سخن گفت که در این زمینه نیز دانشگاه قطعا فرصت هر گونه سرمایه گذاری را خواهد داشت.

وی در پایان با اشاره به فضای قابل توجه درون دانشگاه،  یادآور شد؛ که در حال حاضر از این فضا برای برگزاری آزمون های استخدامی در استان استفاده می شود که یکی از آن ها، آزمون استخدامی اداره کل اوقاف بود که به نحوه بسیار مطلوبی برگزار شد، که در نظر سنجی صورت گرفته، متقاضیان رضایت خود را از این فضا اعلام نمودند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا توسلی معاونت فرهنگی واجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان،  از اقدامات، برنامه ها و پتانسیل های اداره اوقاف از جمله برگزاری نشست های تخصصی در جهت  تبیین نقش و جایگاه وقف، انجام فعالیت های مذهبی، انجمن یاران وقف که در این زمینه می تواند به دانشجویان در امور آموزشی و پژوهشی کمک کرد، پرسش و پاسخ مسائل شرعی، نشاط معنوی، سبک زندگی اسلامی و قرآنی سخن گفت و یادآور شد که اداره کل  اوقاف استان در این زمینه ها آمادگی انعقاد هر گونه تفاهم نامه ای را دارد.

گفتنی است؛ در پایان این جلسه مقرر گردید، در اسرع وقت کارگروهی با حضور کارشناسان هر دو سازمان  برگزار شود و  بعد از بررسی برنامه ها و اهداف دانشگاه و اداره اوقاف،  تفاهم نامه ای بر همین اساس منعقد گردد.