نسخه آزمایشی
یکشنبه ۰۳ شهریور ۱۳۹۸

۱۳۹۷/۱۲/۰۶

برگزاری همایشی با عنوان امید، انگیزه و مدیریت روابط عاطفی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ همایشی با عنوان امید، انگیزه و مدیریت روابط عاطفی به همت مرکز مشاوره دانشگاه روز یکشنبه 5 اسفند ماه 1397، با حضور مسئولین و جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه و با سخنرانی و ارائه دکتر انوشه در محل آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست، دکتر اختری ریاست دانشگاه ضمن تبریک روز مهندس به دانشجویان، افتتاح آمفی تئاتر دانشگاه را در چنین روزی بسیار مسرت بخش دانست و بیان کرد: طی چند روز آینده عملیات بهره برداری از چاه تأمین آب فضای سبز دانشگاه که بعد از 18 ماه پیگیری مجوز آن صادر شد به پایان خواهد رسید و همچنین پروژه چمن مصنوعی در دانشگاه به زودی به بهره برداری رسیده و در آینده نزدیک، عملیات عمرانی دو بلوک از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه نیز آغاز می گردد.

ریاست دانشگاه در ادامه پرداختن به مسائل عاطفی و انگیزشی دانشجویان را در کنار مباحث آموزشی و پژوهشی مهم برشمرد و تأکید نمود که دانشگاه از این امر غافل نبوده و برگزاری برنامه های متعدد دراین حوزه از سوی معاونت فرهنگی و مرکز مشاوره دانشگاه در راستای پرداختن به این مهم بوده است.

دکتر اختری ریاست دانشگاه در خاتمه سخنان خود در تعریف یک مهندس خوب ابراز داشت: یک مهندس می تواند با کمک علم خود و علم گذشتگان به همراه داشته های خود چیزی را خلق نماید.

گفتنی است؛ در پایان این همایش دکتر انوشه در خصوص امید، انگیزه و مدیریت روابط عاطفی در زندگی شخصی به ایراد سخنانی پرداخت.