دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرای حذف پزشکی چه شرایطی لازم است؟ » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۵ فروردین ۱۳۹۶ English

برای حذف پزشکی چه شرایطی لازم است؟

قابل توجه دانشجویان محترم

دانشجویان متقاضی حذف پزشکی درموارد بستری در بیمارستان موظفند پس از ترخیص از بیمارستان و دانشجویانی که بیماری آن ها به صورت بستری در بیمارستان نباشد، موظفند حداکثرتا۲۴ساعت پس از تاریخ امتحان مدارک پزشکی لازم را به پزشک معتمد دانشگاه ارائه دهند. مکاتبات بعدی جهت رد یا تأیید درخواست به صورت محرمانه توسط اداره آموزش دانشگاه و پزشک معتمد صورت می گیرد.

خاطرنشان می سازد که پزشک معتمد دانشگاه در زمان برگزاری امتحانات در طول هفته از ساعت ۱۵ لغایت ۱۸، در مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه، واقع در ساختمان معاونت دانشجویی حضور دارد.