دانشگاه صنعتی کرمانشاهدوره های آموزشی «منشور حقوق شهروندی» و «حقوق شهروندی در نظام اداری» در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ English

۱۹ تیر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای تأکید بر جایگاه حقوق شهروندی در قانون اساسی و لزوم رعایت حقوق شهروندی در تمامی سطوح جامعه به خصوص در نظام اداری، دوره های آموزشی با عنوان منشور حقوق شهروندی و همچنین حقوق شهروندی در نظام اداری، طی روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۱۶ و ۱۷ تیرماه ۱۳۹۷، در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنابراین گزارش در این دوره های آموزشی دوروزه که ویژه کارکنان اداری دانشگاه برگزار گردید، فریدون روندی، مدرس این دوره ها، توضیحاتی را در خصوص آشنایی و ارتقاء سطح آگاهی و شناخت کارکنان به حقوق شهروندی، افزایش تعهد و التزام کارگزاران دولت نسبت به صیانت از حقوق شهروندی همه آحاد مردم در نظام اداری به طور خاص، حق برخورداری از کرامت انسانی و رفتار محترمانه و اسلامی، حق اداره شایسته امور کشور، تعارض منافع امور اداری، حق مصون بودن از تبعیض در نظام ها، فرایندها و تصمیمات اداری، حق آگاهی از تصمیمات و اقدامات اداری مربوط به حقوق و منافع خود، حق دسترسی آسان و سریع به خدمات اداری، حق دسترسی به اطلاعات عمومی و اطلاعات شخصی و همچنین حق رعایت حریم خصوصی افراد در نظام اداری ارائه داد.

گفتنی است؛ برای افرادی که در کلاس ها به صورت منظم حضور داشته اند، گواهینامه آموزشی معتبر صادر خواهد شد.

********************************