دانشگاه صنعتی کرمانشاهپنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور در سال 97 به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ English

پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور در سال ۹۷ به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد
۱۶ تیر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با سراسر کشور، پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور در سال ۹۷، صبح روز جمعه ۱۵ تیر ماه ۱۳۹۷  در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، این آزمون که دانشگاه صنعتی کرمانشاه میزبان ۱۰۰۰ داوطلب متقاضی آن بود در شرایط مکانی مناسب همراه با عملکرد منظم و دقیق عوامل اجرای دانشگاه در روند برگزاری بهینه آزمون درنهایت صحت و آرامش برگزار گردید.

گفتنی است؛ در حاشیه برگزاری این آزمون حشمت اله عزیزی، معاون محترم توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان برنامه و بودجه استان،  ضمن بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از تلاش‌های عوامل اجرایی آزمون در برگزاری بهینه آن قدردانی نمود.

*************************************