دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری آزمون سراسری گروه علوم تجربی سال 97 در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ English

برگزاری آزمون سراسری گروه علوم تجربی سال ۹۷ در دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۹ تیر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با سراسر کشور، دومین روز  از آزمون سراسری سال ۹۷ در نهایت دقت،صحت و آرامش، روز جمعه ۸ تیر ماه در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنابراین گزارش،در این آزمون دانشگاه صنعتی کرمانشاه میزبان ۱۰۰۰ داوطلب در گروه‌ علوم تجربی بود. با توجه به تجربه این دانشگاه در برگزاری آزمون‌های سراسری و همچنین سایر آزمون‌ها در سال جاری، این امر در شرایط مناسب و به نحو احسن اجرا شد.

گفتنی است؛در حاشیه برگزاری این آزمون، دکتر علی سلیمی، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در استان کرمانشاه و معاون آموزشی دانشگاه رازی، ضمن بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، از تلاش‌های عوامل اجرایی آزمون در برگزاری بهینه آن قدردانی نمود.

******************************