دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری اردوی تفریحی دانشجویان ممتاز آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به تبریز و اردبیل » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ English

۵ تیر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عقیل الوند منش، مدیر امور دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با اعلام این خبر با تأکید بر لزوم سرمایه گذاری در برنامه های تفریحی و اردوهای متنوع برای دانشجویان، برگزاری این اردوها را فرصت مناسبی برای ایجاد نشاط، تجدید قوا و رفع خستگی دانشجویان دانست و افزود: با حمایت­های ریاست محترم دانشگاه اردوی تفریحی دانشجویان ممتاز آموزشی به مقصد تبریز و اردبیل برگزار خواهد گردید. لذا دانشجویان ممتاز علمی (نفرات اول، دوم و سوم هر رشته در سال تحصیلی ۹۵-۹۶ ) جهت ثبت نام قطعی تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۶ تیر ماه به حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه واقع در طبقه همکف سازمان مرکزی مراجعه نمایند.

بنابراین گزارش؛ برنامه و ساعت حرکت اردو به شرح ذیل می باشد:

دختران

حرکت از دانشگاه :