دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری جلسه شورای دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ English

برگزاری جلسه شورای دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۲ تیر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۳۰ خردادماه ۱۳۹۷، دومین جلسه شورای دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال جاری، با حضور ریاست، هیأت رئیسه، روسای دانشکده ها و سایر مدیران دانشگاه، در محل اتاق جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در این نشست دکتر اختری، رئیس دانشگاه، عنوان کرد: در رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور که اخیراً از سوی ISC انتشار یافته، دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانسته است به جایگاه مطلوبی دست یابد.

ایشان ضمن قدردانی و تشکر از اعضای هیأت علمی و کارکنان بخش کارمندی این دانشگاه، دست یابی به این جایگاه را ناشی از رویکرد خوبی دانست که این دانشگاه در بررسی کیفیت آموزشی و پژوهشی در پیش گرفته است.

در همین راستا، ریاست دانشگاه ضمن اینکه کیفی سازی آموزش را از اهداف مهم این دانشگاه برشمرد، کم کردن ظرفیت پذیرش دانشجو را نیز یکی از محورهای این کیفی سازی دانست.

دکتر اختری، همچنین بیان کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه آمادگی لازم را جهت برگزاری دوره های مورد نیاز ادارات و صنایع استان با ارائه مدرک مورد تایید وزارت علوم را دارد.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در تابستان پیش رو، دانشگاه صنعتی کرمانشاه ترم تابستانه ارائه نخواهد کرد.

گفتنی است: در پایان، حاضرین جلسه در خصوص برنامه های لازم جهت تابستان سال جاری و هماهنگی بین واحد های مختلف دانشگاه جهت انجام امور ضروری آموزشی، پژوهشی و اداری به بحث و تبادل نظر پرداختند.

******************************