دانشگاه صنعتی کرمانشاهآغاز امتحانات پایانی نیم سال دوم سال تحصیلی 97-96 دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ English

آغاز امتحانات پایانی نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز یکشنبه مورخ  ۲۷ خرداد ماه، امتحانات پایانی نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید آغاز شد.

دکتر سینا زرشکی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اعلام این خبر، ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، افزود: حفظ و ارتقاء کیفیت آموزشی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه مهمترین اولویت و تدبیر مسئولین ذیربط بوده و تلاش برای ارائه خدمات آموزشی مناسب، همواره در جلسات سیاست گذاری و برنامه ریزی دانشگاه مورد توجه بوده است.

در ادامه دکتر زرشکی ضمن اشاره به شرایط فیزیکی و رفاهی مناسب امتحانات، بیان کرد: با توجه به شرایط حال حاضر، برگزاری امتحانات ترم جاری به عنوان ارزیابی نهایی از وضعیت نیم سال دوم سال تحصیلی دانشجویان، نسبت به ترم های گذشته از روند بهتری برخوردار است.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با بیان اینکه سعی شده است همه امکانات لازم به منظور برگزاری هر چه بهتر امتحانات فراهم شود، یادآور شد: یکی از رسالت‌های مهم علمی و فرهنگی در دانشگاه، برگزاری منظم و سالم امتحانات است و همکاران در واحد آموزش دانشگاه موظفند تا در این راستا برنامه ریزی دقیق و همه جانبه ای انجام دهند.

گفتنی است: این امتحانات از صبح روز یکشنبه۲۷ خرداد ماه آغاز و تا ۹ تیر ماه در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می گردد.

******************************