دانشگاه صنعتی کرمانشاهکارنامه دانشجویان ورزشکار دانشگاه صنعتی کرمانشاه برای رسیدن به المپیاد چهاردهم در قالب گزارشی معرفی شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عناوین قهرمانی و سهمیه های حضور در المپیاد سال ۱۳۹۷ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور که توسط ورزشکاران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات انتخابی کسب شد، در قالب گزارش معرفی شد.

بنابراین گزارش؛ حسین پار، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این گزارش، تشریح کرد: بر اساس جدول زمانبندی مسابقات منطقه، تیم ها و نفرات دانشگاه صنعتی کرمانشاه در هر دو بخش دختران و پسران در ۱۵ رشته تیمی و انفرادی در مسابقات حضور پیدا کردند و در  ۱۳ رشته  صاحب مدال شدند که این موفقیت فراتر از انتظار بوده است.

حسین پار، ضمن اشاره به اهمیت کسب این جایگاه توسط ورزشکاران دانشگاه، عنوان کرد: با توجه به جمعیت دانشجویی حدودا ۲۰۰۰ نفری دانشگاه صنعتی کرمانشاه  و این موضوع که رشته های تحصیلی اکثرا مهندسی بوده و دانشگاه فاقد رشته های نظیر تربیت بدنی می باشد، با توجه به جدول سهمیه های منتشر شده وزارت علوم و در مقایسه با دوره دانشگاه های همطراز و حتی بزرگ تر، کسب ۱۲ سهمیه در بخش دختران و ۱۵ سهمیه در بخش پسران دارای اهمیت بسزایی است.

گفتنی است؛ اداره تربیت بدنی با آرزوی سرفرازی و تداوم موفقیت های ورزشکاران شایسته دانشگاه در مسابقات المپیاد ورزشی دانشگاه های کشور در تابستان سال ۱۳۹۷ به میزبانی دانشگاه شیراز برای تک تک عوامل اجرایی این مسابقات، شادکامی و بهروزی آرزو می نماید.

**************************