دانشگاه صنعتی کرمانشاهاهدا دو دستگاه دوربین نقشه برداری تخصصی به دانشگاه صنعتی کرمانشاه از سوی والدین یکی از دانشجویان رشته علوم مهندسی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، والدین کیانا نادری، دانشجوی کارشناسی رشته علوم مهندسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دو دستگاه دوربین نقشه برداری تخصصی T16  را به این دانشگاه اهدا نمودند.

بنابراین گزارش، دوربین نقشه برداری تخصصیT16  با دقت ۵ ثانیه، برای اندازه گیری زوایای افقی و قائم بین دو امتداد استفاده می شود. این دوربین بر روی سه پایه نصب شده و در یک نقطه مشخص استقرار می یابد. دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه می توانند با استفاده از این دوربین عملیات نقشه برداری خود را با دقت بیشتر انجام دهند.

گفتنی است؛ مجموعه دانشگاه صنعتی کرمانشاه از این اقدام پسندیده والدین محترم دانشجو کمال تشکر را دارد.

*************************