دانشگاه صنعتی کرمانشاهحضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در راهپیمایی روز جهانی قدس » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در راهپیمایی روز جهانی قدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان مورخ ۱۸ خرداد ماه ۱۳۹۷، دانشگاهیان فرهیخته دانشگاه صنعتی کرمانشاه استوار تر از همیشه در کنار مردم شهید پرور و همیشه در صحنه ی استان کرمانشاه در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، ندای آزادی قبله اول مسلمین و رهایی قدس شریف را سر دادند و فریاد خشم و  انزجار خود از دولت های استکباری و متجاوز به حقوق مظلومین و ستمدیدگان را به گوش جهانیان رساندند و بار دیگر وفاداری خود را با آرمان های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اعلام نمودند.

*******************************