دانشگاه صنعتی کرمانشاهسلسله جلسات هم اندیشی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت ماه مبارک رمضان در حال برگزاری می باشد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان هر روز، سلسله جلسات هم اندیشی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در یک محفل صمیمانه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ترابی از اساتید برجسته فلسفه و فقه حوزه علمیه قم در اتاق جلسات دانشکده انرژی این دانشگاه در حال برگزاری می باشد.

بنابراین گزارش؛ این جلسات هم اندیشی که با حضور دکتر اختری، ریاست دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، مدیریت فرهنگی و اجتماعی، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در روزهای ماه مبارک رمضان هر روز در حال برگزاری است، محوریت آن سخنرانی پیرامون مسائل اعتقادی، بهره‌گیری هرچه بیشتر از گنجینه‌های الهی، معرفت افزایی و پاسخ به سوالات شرعی می باشد.

*************************