دانشگاه صنعتی کرمانشاهدانشجویان مهندسی عمران دانشگاه صنعتی کرمانشاه از پروژه قطار شهری و تقاطع غیر هم سطح میدان امام حسین استان بازدید کردند » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز یکشنبه مورخ ۶ خرداد ماه ۱۳۹۷، دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه صنعتی کرمانشاه به سرپرستی دکتر اختری، ریاست دانشگاه و دکتر مویدی، مدیر گروه مهندسی عمران به همراه دکتر خلیل پور و دکتر رضایی از اساتید مدعو گروه مهندسی عمران این دانشگاه از پروژه قطار شهری و تقاطع غیر هم سطح میدان امام حسین استان بازدید کردند.

بنابراین گزارش، هدف از این بازدید که با هماهنگی انجمن علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه صورت گرفت، آشنایی دانشجویان گروه مهندسی عمران با روند اجرایی و پیشرفت پروژه های عمرانی شهر کرمانشاه و همچنین کسب تجربه از مهندسین مجری آن پروژه ها می باشد.

******************************