دانشگاه صنعتی کرمانشاهاز برگزیدگان سومین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

از برگزیدگان سومین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز یکشنبه مورخ۶ خرداد ماه ۱۳۹۶، با حضور ریاست دانشگاه، هیأت رئیسه و مدیریت فرهنگی و اجتماعی از برگزیدگان سومین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر شد.

بنابراین گزارش، خانم مهندس پزد، مسئول انجمن های علمی دانشگاه، هدف از برگزاری این مسابقات را لذت حل مسئله به شیوه های گوناگون در فرایندی خلاقانه، توجه به علایق متفاوت دانشجویان، شناسایی توانمندی ها و هدایت استعداد ها در حوزه برنامه نویسی برشمرد و عنوان کرد: این مسابقات طی دو مرحله با حضور دانشجویان در تمامی رشته های تحصیلی، جهت آمادگی برای شرکت در مسابقات برنامه نویسی کشوری در سایت شماره ۲ دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اسامی برگزیدگان این مسابقات به شرح ذیل می باشد:

تیم اول: رضا رشیدیان – امین خزایی – مصطفی احمدی

تیم دوم: دانیال زنگنه – کیانوش زنگنه – محمد صادق مرادی