دانشگاه صنعتی کرمانشاهکارگاه آموزشی راهبردهای جستجو و استفاده از منابع اطلاعات علمی و پایگاه های اطلاعاتی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز سه شنبه مورخ ۱ خرداد ماه ۱۳۹۷، کارگاه آموزشی با عنوان راهبردهای جستجو و استفاده از منابع اطلاعات علمی و پایگاه های اطلاعاتی توسط  دکتر میثم صفری در سایت شماره دو دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، دکتر صفری با اعلام این خبر، افزود: این کارگاه یک روزه با هدف آشنایی دانشجویان با نحوه دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی اشتراکی دانشگاه جهت دریافت مقالات و پایان نامه ها، آشنایی با نحوه جستجو و جستجوی بهینه و صدور گواهی شرکت در  این کارگاه برگزار شد.

*********************************