دانشگاه صنعتی کرمانشاهکارگاه آموزشی راهبردهای جستجو و استفاده از منابع اطلاعات علمی و پایگاه های اطلاعاتی" » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ تیر ۱۳۹۷ English

کارگاه آموزشی راهبردهای جستجو و استفاده از منابع اطلاعات علمی و پایگاه های اطلاعاتی”
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷

***اطلاعیه***

به استحضار می رساند؛ کارگاه آموزشی راهبردهای جستجو و استفاده از منابع اطلاعات علمی و پایگاه های اطلاعاتی توسط دکتر میثم صفری در روز سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ از ساعت  ۱۰:۳۰ الی ۱۳:۳۰ در محل سایت کامپیوتر دانشگاه برگزار خواهد شد.
گفتنی است؛ دانشجویان می توانند جهت ثبت نام در این کارگاه آموزشی تا روز دوشنبه ۳۰ اردیبهشت۱۳۹۷،  به واحد پژوهش مراجعه نمایند.  شرکت در این کارگاه آموزشی برای دانشجویان رایگان می باشد.