دانشگاه صنعتی کرمانشاهدانشجویان مهندسی برق و فیزیک مهندسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از سد داریان بازدید کردند » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشجویان مهندسی برق و فیزیک مهندسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به سرپرستی دکتر احمدی جیردهی،عضو هیأت علمی مهندسی برق و خانم دکتر بهزاد، عضو هیأت علمی فیزیک مهندسی دانشگاه با هدف آشنایی با گرایش سد سازی از سد داریان پاوه بازدید کردند.

بنابراین گزارش؛ این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان با گرایش سد و سد سازی، مباحث استاتیکی، مصالح، انرژی الکتریکی تولیدی از نیروی آب و همچنین آشنایی با هدف ذخیره آب در پشت یک سد در جهت استفاده برای کشاورزی، آبیاری و آبرسانی، مصرف صنعتی، آبزی پروری و آب راه گستری یا تولید برقابی برگزار شد.

گفتنی است؛ دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن بیان اینکه این دومین بازدید دانشجویان فرهیخته ی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از سد های استان در سال تحصیلی جدید می باشد. اظهار کرد: دانشگاه در این زمینه ها از هیچ کمکی دریغ نمی کند و حامی دانشجویان در بازدید های علمی می باشد.

*************************************