دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست ریاست دانشگاه با اعضای شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز سه شنبه مورخ ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، نشستی با حضور دکتر اختری، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دکتر زرشکی، معاون آموزشی پژوهشی، دکتر بنی اردلانی، مدیر آموزشی، مهندس الوند منش، مدیر امور دانشجویی  و اعضای شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه در اتاق جلسات دانشکده ی انرژی این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، دراین نشست دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن اشاره به اینکه تشکلات، کانون ها، شوراها، نشریات و انجمن های دانشگاه باید درجهت وظایفی که به آنها محول شده قدم بردارند، ابراز کرد: هر کسی باید در مسیر خود قرار گیرد و خارج از آن عمل نکند. ایشان از رابطه ی دوسوی دانشگاه و شورای صنفی رفاهی سخن گفت و بیان کرد: همانطور دانشگاه در قبال دانشجو وظایفی دارد، متقابلا دانشجو نیز در قبال دانشگاه وظایفی دارد.

دکتر اختری از نظر سنجی آزادانه ی دانشجو در سایت دانشگاه خبر دارد و عنوان کرد: دانشجو باید مطالبات عادلانه و به حق خود را از طریق این نظر سنجی یا از طریق نماینده ی خود در شورای صنفی رفاهی به گوش مسئولین دانشگاه برساند.

ریاست دانشگاه در آخر در خصوص برخی از مطالبات دانشجویان از دانشگاه، یادآور شد: برخی از این مطالبات در حوزه ی اختیارات دانشگاه نمی باشد و اعضای هیأت امناء در خصوص آنها تصمیم می گیرند.

گفتنی است؛ در پایان این نشست اعضای شورای صنفی رفاهی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در خصوص مطالبات آموزشی دانشجویان با ریاست، معاونت آموزشی پژوهشی و مدیر آموزشی این دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

********************************